ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΦΙΛ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 112 ΛΥΣΕΙΣ

Το σύστημα προφίλ αλουμινίου μας αποδεικνύει την αξία του για πάρα πολλές υπηρεσίες πυρόσβεσης σε καθημερινή βάση για προσαρμογή οχημάτων, κατασκευή με βάση τις ανάγκες των φορητών ραφιών εμπορευματοκιβωτίων ή για τον εξοπλισμό ολόκληρων συνεργείων. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία μας στην παροχή λύσεων για εθελοντικές και επαγγελματικές υπηρεσίες πυρόσβεσης. Χάρη στις τυποποιημένες μονάδες, για παράδειγμα για εξοπλισμό εργαστηρίου ή κινητά ράφια εμπορευματοκιβωτίων, οι λύσεις μας υλοποιούνται γρήγορα. Με το μικρό τους βάρος, ειδικά προφίλ αλουμινίου για τον τομέα της πυρόσβεσης με αρθρωτή διάσταση 30 mm είναι ιδανικά για την τοποθέτηση οχημάτων ειδικής χρήσης. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και οι κατασκευαστές οχημάτων χρησιμοποιούν το σύστημά μας με μεγάλη επιτυχία.

Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος ταιριάζουν απόλυτα.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία σύνδεσης και η ίδια γεωμετρία αυλακιού σημαίνουν ότι τα προφίλ δεν χρειάζονται περαιτέρω μηχανική επεξεργασία και δεν χρειάζεστε προηγούμενες τεχνικές γνώσεις, ειδικά μηχανήματα ή εργαλεία. Απλώς μια ιδέα και ένα σύνολο κλειδιών Allen!

Είναι αυτονόητο ότι δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας τόσο στο εργαστήριο δοκιμών όσο και σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας: πολλοί από τους υπαλλήλους μας είναι εθελοντικοί πυροσβέστες στην περιοχή και γνωρίζουν ακριβώς τι απαιτείται σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα συμβάν.

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search