ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΦΙΛ

 

Το σύστημα προφίλ της Minitec: Ένα για όλα

Τα προφίλ αλουμινίου και τα συστήματα προφίλ έχουν γίνει απαραίτητα στη βιομηχανία, στη μηχανολογία και στον αυτοματισμό. Το σύστημα προφίλ της Minitec έχει αποδείξει την αξιοπιστία του σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας: από εργονομικές θέσεις εργασίας έως γραφεία μεγάλης κομψότητας, από στοιβαρές περιφράξεις ασφαλείας έως τη βασική δομή ενός πολύπλοκου συστήματος μεταφοράς ή μία αυτοματοποιημένη γραμμή συναρμολόγησης- ευέλικτο και στοιβαρό – μόνο η φαντασία του σχεδιαστή θέτει όρια στις δυνατότητες εφαρμογής του συστήματος αρθρωτού προφίλ της Minitec. Η εξελιγμένη τεχνολογία σύνδεσης, η οποία δεν απαιτεί επεξεργασία, εγγυάται μέγιστη ευελιξία.


Η τέλεια βάση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

Σε συνδυασμό με τη γραμμικής μας τεχνολογία, το αρθρωτό σύστημα προφίλ της Minitec αποτελεί τη βάση για ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών εφαρμογών στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Η ποικιλομορφία αυτή καθιστά τους πελάτες της Minitec, να εκτιμούν τη Minitec σε όλο τον κόσμο και να την κατατάσσουν κορυφαίο εταίρο στη βιομηχανία.

Η αδιάλλειπτη τήρηση της αρχής του αρθρωτού σχεδιασμού, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την περιττή ποικιλία προϊόντων και η τεχνολογία σύνδεσης χωρίς επεξεργασία, είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του συστήματος προφίλ της Minitec.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search