ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ MINITEC

Ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα και γραμμικοί οδηγοί από τη Minitec

Η γραμμική μας τεχνολογία είναι το τέλειο συμπλήρωμα του συστήματος αρθρωτών προφίλ και είναι απολύτως συμβατή με αυτό. Τα προκύπτοντα γραμμικά συστήματα και λύσεις είναι επομένως πολύ ευέλικτα και ταιριάζουν απολύτως μεταξύ τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλες εφαρμόγες, όπως, για συλλογή και τοποθέτηση, σε ρομπότ γερανογέφυρας, για εξοπλισμό μετρήσης είτε για εξοπλισμό τροφοδοσίας και χειρισμού. 

Χάρη στην πολυετή τεχνογνωσία και την εσωτερική παραγωγή όλα τα γραμμικά συστήματα της MiniTec βασίζονται σε υψηλής ποιότητας γραμμική τεχνολογία συμπεριλαμβανομένων γραμμικών οδηγών υψηλής ακρίβειας  και χαλύβδινους άξονες ακρίβειας.

 

Το ιδανικό γραμμικό σύστημα για κάθε εφαρμογή:

Σας προφέρουμε τον ιδανικό γραμμικό οδηγό και γραμμικό σύστημα για κάθε εφαρμογή. Με τη βοήθεια υψηλής ποιότητας γραμμικούς οδηγούς, ράγες οδήγησης και γραμμικές μονάδες, συνδυάζουμε την υψηλή ταχύτητα παραγωγής  με την υψηλή ακρίβεια.

 

Η σύγχρονη γραμμική τεχνολογία εξασφαλίζει την ακρίβεια:

Η παραγωγή των εξαρτημάτων της γραμμικής τεχνολογίας, πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες μηχανές CNC και παρακολουθείται από τα έμπειρα μάτια των εργαζομένων κατά την διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας κατασκευής. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της γερμανικής εταιρίας MiniTec GmbH και οι εκτεταμένες εγκατάστασεις αποθήκευσης επιτρέπουν την ασφαλή διαχείριση του χρόνου και την αποτροπή μεγάλων χρόνων αναμονής παράδοσης. Με αυτό το τρόπο, εγγυόμαστε την οικονομική αποτελεσματικότητα και την αξιόπιστη τήρηση των προθεσμιών, εάν επιλέξετε ένα γραμμικό οδηγό από την MiniTec.

 

Οι παραλλαγές μας στην  πρωτοποριακή γραμμική τεχνολογία:

  • Άξονες ακρίβειας, κατεργασμένοι έτοιμοι για χρήση, από 3mm έως 100mm με αντίστοιχα γραμμικά έδρανα και έδρανα κύλισης. 
  • Ράγες οδήγησης από προφίλ σε όλους τους συνήθεις σχεδιασμούς από carbon 53 ή ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Κυλινδρικοί οδηγοί βασισμένοι στο σύστημα προφίλ της MiniTec.
  • Γραμμικές μονάδες με βαρέως τύπου ράγες οδήγησης, πλήρης με συστήματα οδήγησης, ελέγχου και προγραμματισμού εφαρμογής με το λογισμικό i-Cad.

 

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον τομέα των γραμμικών συστημάτων:

Καθώς το πεδίο της γραμμικής τεχνολογίας απαιτεί μέγιστη ακρίβεια, η MiniTec είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στο πλευρό σας. Βασιζόμαστε στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας, στην ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας και στην επιδίωξη της ακρίβειας και της τελειότητας. Επιπλέον, οι γραμμικοί οδηγοί της MiniTec ακολουθούν το πρακτικό σχεδιασμό και έτσι είναι ευέλικτοι και συμβατοί μεταξύ τους.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search